Kulturni bazar 2018

Spoštovane članice in člani BDS,

vabimo vas na 10. jubilejni Kulturni bazar - tradicionalno nacionalno strokovno usposabljanje, ki ga pripravljajo Ministrstvo za kulturo, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Zavod RS za šolstvo v sodelovanju z Ministrstvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Ministrstvom za zdravje ter Ministrstvom za okolje in prostor pod častnim pokroviteljstvom Slovenske nacionalne komisije za UNESCO. Izvršni producent prireditve je Cankarjev dom v Ljubljani.

Kulturni bazar 2018 bo potekal v Cankarjevem domu, 5. aprila 2018 med 9. in 20. uro.

Ob jubileju so pripravili bogat in zanimiv program strokovnega usposabljanja, katerega osrednja tema je Evropsko leto kulturne dediščine 2018, posebno pozornost pa namenjajo tudi Cankarjevemu letu 2018 ter medgeneracijskemu povezovanju na področju kulture.

Na Kulturnem bazarju bo tudi Bralno društvo Slovenije – predstavili bomo nacionalni strokovni posvet Beremo skupaj, ki ga pripravljamo 10. septembra 2018 v sodelovanju s številnimi ustanovami s področja bralne kulture.

Udeležbo na strokovnem usposabljanju Kulturni bazar 2018 si zagotovite z e-prijavo, ki je vaša vstopnica na izbrane dogodke. Udeležba na strokovnem usposabljanju je brezplačna. Prijave so možne do 20. marca 2018.